Welkom!

Op deze site vindt u de genealogie (stamboom) van de families Van Ee, Houthuijs en Krabbendam. Gegevens die gerelateerd zijn aan nog levende, of recentelijk overleden personen zijn afgeschermd i.v.m. privacy. De volledige stamboom is alleen toegankelijk voor personen die beschikken over een gebruikersaccount. U kunt een account aanvragen door op de button "Vraag een nieuw gebruikersaccount aan" te klikken.

Het maken en bijhouden van een stamboom is mensenwerk, dus een foutje is snel gemaakt. Ziet u een fout staan, geef dat dan door en ik verbeter het. Of nog beter; Log zelf in en verbeter de fout zelf. Dat is één van de voordelen van deze site; hij is interactief. Een stamboom kun je namelijk niet alleen maken. Ik wil dan ook iedereen die hieraan reeds een bijdrage heeft geleverd, bedanken voor de hulp.

Gebruik van deze website

U kunt navigeren door de website door de verschillende menu opties te gebruiken. Een goed startpunt is het stamboomoverzicht met de parenteel van de stamvader van deze stamboom. De parenteel bevat alle nakomelingen van de stamvader met de belangrijkste gegevens. Klik op een naam om naar de detailpagina van de betreffende persoon te gaan.

Ook kunt u de zoekfunctie rechts bovenin gebruiken. Verder kunt u de diverse diagrammen, lijsten en statistieken raadplegen, welke u kunt vinden onder het 'bekijk' menu. Wanneer u naast een persoon een boompje ziet staan en daar met uw muis overheen gaat of op klikt krijgt u alle opties voor de betreffende persoon te zien.

Heeft u vragen, opmerkingen of aanvullende informatie? Kijk a.u.b. eerst bij de FAQ en als daar geen antwoord wordt gegeven, neem dan contact met mij op door hier te klikken.

selfsealing

Stamboom printen

Het is mogelijk om de stamboom op een mooie en duidelijke manier weer te geven als Pdf, of HTML (webpagina).

Kies daarvoor "Rapporten". Geef daarna aan of het rapport als Pdf of HTML weergegeven moet worden. Op diezelfde wijze kan er ook een overzichtelijke afdruk van (een gedeelte van) de stamboom worden gemaakt.

Statistieken — van Ee, Houthuijs en Krabbendam

Deze stamboom werd het laatst gewijzigd op 18 februari 2018.

Personen
Mannen
454
50,6%
Vrouwen
441
49,1%
Totaal aantal achternamen
Gezinnen
Bronnen
Mediaobjecten
Opslagplaatsen
Totaal aantal gebeurtenissen
1.356
Totaal aantal gebruikers
24
Laatste geboortejaar
2017
Deze informatie is privé en kan niet getoond worden.
Laatste jaar van overlijden
2018
Deze informatie is privé en kan niet getoond worden.
Gemiddelde leeftijd bij overlijden
65
Mannen: 66   Vrouwen: 63
Gemiddeld aantal kinderen per gezin
2,24
Op deze dag
Er zijn geen gebeurtenissen voor vandaag.